20-09-2012  Teampro organiseert op 26 september in Rotterdam een seminar over ICT-oplossingen voor de logistieke sector. Het seminar is onderdeel van een inkomen de handelsmissie uit Kenia, die eind september Nederland bezoekt. De delegatie bestaat voornamelijk uit belangrijke Keniaanse logistieke dienstverleners.

Toegangspoort

De Keniaanse logistieke sector is van groot belang in de regio en fungeert als een toegangspoort voor de omringende Oost-Afrikaanse landen. Op het gebied van ICT oplossingen is in Kenia een sterk groeipotentieel aanwezig waardoor er kansen zijn voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Logistieke partners

De bezoekende Keniaanse bedrijven zijn ook op zoek naar opdrachtgevers en logistieke partners. Op het seminar is er gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met deze bedrijven. Ook krijgen seminarbezoekers een complete update over de kansen die er in Kenia liggen.

Het seminar wordt georganiseerd in opdracht van NL EVD Internationaal (ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) in samenwerking met Dinalog.