Kennisbox TC & BM gelanceerd

Kennisbox ontwikkelt een levendige kenniscommunity voor iedereen die actief is in grensoverschrijdende supply chains

Voor ondernemingen in de internationale handel en distributie, die de laatste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied willen volgen en hun werkprocessen willen verbeteren, is op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht de Kennisbox TC & BM gelanceerd. Hiermee wordt bijblijven op het gebied van trade compliance (TC) en border management (BM) nog makkelijker.

Publicaties

Via de kennisbox krijgen ondernemers een gestage stroom van publicaties over onder meer grote Europese researchprojecten van douane, bedrijfsleven en Nederlandse wetenschappelijke instituten. De inhoud wordt de komende jaren steeds verder uitgebreid met nieuwe onderzoeksrapporten.

Levendige community

Omdat de Kennisbox TC & BM ook wordt gevoed door bedrijven, ontwikkelt deze zich tot een levendige kenniscommunity voor iedereen die actief is in grensoverschrijdende supply chains. Zo’n omgeving moet ondernemers inspireren tot innovatie en voortdurende verbetering en zo bijdragen aan Nederlands vooraanstaande positie in de wereldwijde logistiek. De Kennisbox is te vinden op de portal van KennisDC Logistiek.

Expertisecentrum

De box is een service van het Expertisecentrum TC & BM, dat met financiële steun van de Topsector Logistiek is gerealiseerd door evofenedex, Douane, FontysHogeschool, TLN/FENEX, TNO en TU Delft. Initiatiefnemer is het Overleg Douane Bedrijfsleven (ODB).

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder