Laatste kans: meld je aan voor het ODB-event

Deelnemers kunnen tijdens het event vragen stellen aan douanemedewerkers

14-04-2018  Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor het ODB-event dat op 20 maart gehouden wordt. Meld je nu aan op de website van rsm. Brexit is het hoofdthema van het event.

Het OBD-event biedt een unieke kans om in gesprek te gaan met de douane. Ook kan, op basis van praktijkcases, besproken worden hoe jouw bedrijf zich nog beter kan voorbereiden op Brexit.

Programma

Wij zijn medeorganisator van het evenement en onze directeur Bart Jan Koopman leidt de bijeenkomst als dagvoorzitter in goede banen. Het event start met een netwerklunch, waar gasten in gesprek kunnen gaan met de ruim dertig aanwezige douaneambtenaren op managementniveau. Tijdens het plenaire deel staat het verbeterplan van douane en bedrijfsleven en de Brexit centraal, met toonaangevende sprekers als Jos Hupperetz van de Europese Commissie, die nauw betrokken is bij de onderhandelingen. Voor de parallelsessies kun je je inschrijven voor een verdieping over Brexit op basis van praktijkcases of een sessie over de douaneprofessional van de toekomst.

Korting evofenedex leden

De bijeenkomst, die is bedoeld voor managers en leidinggevenden binnen de vakgebieden douane, logistiek, compliance en supply chain management, wordt gehouden Rotterdam School of Management in Rotterdam. De entree bedraagt is negentig euro, maar onze leden krijgen tien procent korting door bij aanmelding in combinatie met het lidmaatschap de code DISCOUNT in te voeren.

Aanmelden en meer informatie.

 

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder