15-01-2013  Een aannemersbedrijf, tevens EVO-lid, wilde 2 bestelauto’s tot 3500 kg aanschaffen. De wensen van de medewerkers, de uiteindelijke gebruikers, zijn meegenomen. Qua uitrusting zouden de 2 voertuigen daardoor iets verschillen.

Het EVO-lid heeft contact gezocht met een aantal dealers van verschillende merken bestelauto’s en offertes aangevraagd. Het lid vond het echter lastig om naar aanleiding van de verschillende offertes een keuze te maken. Het ging om verschillende merken, verschillen in motorisering en bij de 2 bussen om verschil in uitrusting. Het lid had het gevoel appels met peren te moeten vergelijken. Hij vroeg EVO-Ledenservice om hulp bij het beoordelen van de offertes en het maken van de juiste keuze.

Ledenservice helpt bij aanschaf voertuigen

EVO-Ledenservice kan EVO-leden helpen bij het vergelijken van de door het lid aangevraagde offertes voor de aanschaf van voertuigen en advies geven voor de beste keuze.

EVO-Bedrijfsadvies kan EVO-leden ook helpen en adviseren in het gehele selectie- en aankooptraject van voertuigen.

Heeft u ook hulp nodig of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ledenservice via 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier rechts op de pagina.