19-11-2012  Het officiële slotbericht van de vorige week in Utrecht gehouden vakbeurzen Logistica, ICT en Logistiek en E-fulfilment volgt morgen, maar de bezoekerscijfers zijn al wel bekend. De drie beurzen samen trokken 19.573 geregistreerde bezoekers. Drukste dag was de donderdag met 6.885 bezoekers. Vrijdag, de laatste dag, trok met 3.364 registraties de minste bezoekers.

Exposanten hebben al tijdens de beurs opgemerkt dat de twee dagen waarin de kleine beurs E-fulfilment als onderdeel van Logistica heeft plaatsgevonden de drukste dagen waren. De leveranciers van intern-transportmaterieel pakten zoals gebruikelijk groots uit, maar in meters beursvloer gerekend was het aandeel ‘magazijnsystemen en ICT’ groter dan voorheen. 

EVO, partner in de beursorganisatie, kijkt met grote tevredenheid op de beursweek terug.  Het thema  van EVO ‘Veiligheid en efficiency in uw magazijn’ trok veel bezoekers  en de dagelijkse workshops over verbeterpunten in het magazijn  trokken steeds volle zalen. 

Award

EVO ontving aan het eind van de beursweek van beursorganisator VNU Exhibitions de award voor de meeste standbezoekers per vierkante meter.