Logistiek makelaars helpen bedrijven op drukke A2

Ondernemers die nu veel in de spits op de A2 rijden krijgen kosteloos advies over slimmere logistieke oplossingen

17-01-2020  Een van de drukste wegen van ons land is de A2. Met name op het gedeelte tussen de knooppunten Vught en Deil staat het verkeer in de ochtend- en avondspits regelmatig langdurig vast. Voor de middellange en lange termijn staan er diverse infrastructurele maatregelen in de planning om de doorstroming te verbeteren maar die zullen pas over een aantal jaren van start gaan.

De provincies Gelderland en Noord-Brabant willen dat er al eerder resultaten geboekt worden. Daarom hebben zij twee logistiek makelaars aangetrokken die samen met bedrijven aan de slag gaan om hun logistiek anders in te richten zodat zij minder last hebben van de files. De nadruk ligt daarbij op bedrijven die nu regelmatig tijdens de spits over de A2 (moeten) rijden. De logistiek makelaars gaan kosteloos advies geven over logistieke oplossingen en hoe ondernemers die kunnen invoeren. Daarnaast kunnen zij helpen bij het verkrijgen van subsidie, contacten met deskundigen en contacten met bedrijven die al inspirerende logistieke oplossingen hebben toegepast. Beide logistiek makelaars hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het bedrijfsleven en kunnen zich daarom ook goed verplaatsen in de problemen waar bedrijven in de praktijk tegenaan lopen.

Wilt u weten of en zo ja hoe u geld kunt verdienen door uw logistiek anders, bijvoorbeeld buiten de spits om, in te richten, neem dan contact op met de in uw provincie werkzame logistiek makelaar.

Voor Gelderland is dat:
Tjeerd Middelkoop
e-mail: tjeerd@middelkoopadviesgroep.nl
tel.nr. 06-29030080

Voor Noord-Brabant is dat:
Ton Mooren
e-mail: t.mooren@evofenedex.nl
tel.nr. 06-55716573

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder