20-01-2015  Het is de tiende editie van het logistieke topevenement en de eerste keer dat het in Utrecht wordt gehouden. De dag begint meteen goed met Martijn Hulsteijn, projectdirecteur Grand Départ’ Tour de France 2015 Utrecht.  Hij vertelt in een enthousiast verhaal wat de start van de Tour  voor de stad Utrecht betekent en wat er logistiek komt kijken om dit spektakel te realiseren. Marjan Rintel, de nieuwe topvrouw van NS Reizigers, komt vertellen over het centraal stellen van de klant. En ’s middags komt wereldverbeteraar Sander de Kramer verslag doen van zijn avontuur met het elftal van Sierra Leone.

EVO Logistiek debat

Het EVO logistiek debat levert gegarandeerd vuurwerk op met thema’s als stedelijke distributie, de supply chain manager en ketenaansprakelijkheid. Alle aanwezigen mogen meedoen met de profs, de Logistiek managers van nu en het Jong Talent van morgen. Jeroen de Veth van EVO leidt het debat, dat wat hem betreft op het scherp van de snede mag worden gevoerd.

Logistiek Manager

De drie finalisten staan in de startblokken en bereiden zich voor op de strijd om de titel Logistiek Manager van het Jaar 2014. Op 5 maart weten we wie de winnaar 2014 wordt: Tim Daam, Edwin Wenink of Jascha Woudenberg. Tevens wordt bekend wie het Jong Logistiek talent van het jaar is, ook het publiek stemt mee.

Talenprofiel

Natuurlijk is er nog veel meer te doen. Zo kan iedere bezoeker zijn of haar eigen talentprofiel aanmaken en in boekvorm meekrijgen.  En er zijn tal van interactieve kennissessies, waaraan deskundige partners als DHL, Manpower, IDS, UC Logistics en Toyota meewerken.

Inschrijven voor de Logistiek Manager van het Jaar