30-11-2016 Topcoaches voor Toptalent is een project met topstudenten die hun logistieke afstudeerproject gaan uitvoeren bij de leden van TLN, EVO en Fenedex. Vorige week is de selectie van de nieuwe groep toptalenten afgerond. De beste tien procent van alle afstuderende logistieke hbo-studenten is geselecteerd om deel te nemen aan deze tiende editie.

Laatste kans

De logistieke toptalenten worden gekoppeld aan één van de toonaangevende leden van TLN, EVO en Fenedex. De deelnemende bedrijven zijn WP Haton, Chemours Netherlands BV, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht, A.S. Watson, DHL, Pon Tyre Group, Scania en Timber Building Supplies Holland. Deze week is de laatste kans om als bedrijf mee te doen aan de jubileumeditie van het toptalententraject.

Logistiek toptalent

Bedrijven krijgen de beschikking over een logistiek toptalent, dat een uitdagende afstudeeropdracht aankan. Daarbij wordt het bedrijf gedurende de stageperiode meegenomen in de communicatie over het afstudeertraject naar alle EVO- en Fenedex-leden. Het bedrijf, de student en de hogeschool worden aan elkaar gekoppeld om het traject zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Daarbij komt het vaak voor dat de studenten na hun stage bijdragen aan de implementatie van het resultaat.

Deelnemen?

Bedrijven die begin 2017 ook willen starten met een uitstekende stagiair kunnen zich tot 19 november aanmelden bij Jolanda Bakker via j.bakker@evo.nl of via het deelnameformulier.