14-11-2012 LogiXperience, het experience center op het gebied van logistiek en supply chain, vestigt zich vanaf 2013 definitief in het Atrium van de InnovaToren in Venlo. Hier zal LogiXperience doorgaan met het organiseren van demonstratiesessies.

Tot nu toe vonden deze sessies plaats bij belangenbehartiger EVO te Zoetermeer en in het Logistiek Facilitair Centrum (LFC) te Venlo. In de periode bij de EVO werden de sessies bezocht door ruim 900 bezoekers. LogiXperience verwacht op de huidige locatie in het LFC 2.000 bezoekers te trekken.

LogiXperience heeft voor de InnovaToren gekozen omdat de achterliggende gedachte van deze locatie aansluit bij die van henzelf. Ook de InnovaToren richt zich op het samenbrengen van kennis en stimuleren van innovatieve ontwikkelingen.

Op woensdag 14 november tijdens het vLm Jaarcongres op de Logistica zal de samenwerking met de gemeente Venlo officieel bezegeld worden door Stephan Satijn, wethouder Economische Zaken en Onderwijs van de gemeente Venlo en Jeff van Hek, initiatiefnemer van LogiXperience.