09-08-2012  Goede LED-verlichting verbetert vaak de lichtkwaliteit en zorgt voor kostenbesparingen. U bespaart per jaar vaak meer dan de helft van uw elektriciteitskosten. Daarnaast bespaart u op vervangingskosten: LED-lampen gaan 50.000 branduren of langer mee zonder onderhoud. Bij fulltime gebruik is dat bijna 6 jaar. 

Overstappen naar LED-verlichting

Of u geld kunt besparen met LED-verlichting in uw onderneming hangt voornamelijk af van de branduren en de vraag hoe efficiënt uw huidige verlichting is. Wilt u weten of u met LED-verlichting geld kunt besparen? Doorloop voor een antwoord op deze vraag het beslismodel hieronder. Komt u uit bij groen, dan is LED-verlichting een interessante optie voor u.
Magazijnkosten omlaag met gefinancierde LED-verlichting

Gefinancierde verlichting

Twijfelt u ondanks de voordelen van LED-verlichting nog in verband met de investeringskosten? U kunt uw LED-verlichting tegenwoordig ook kopen op afbetaling of leasen. Dit heeft voordelen. Wanneer u uw lampen koopt op afbetaling, hoeft u niet te investeren en houdt u direct geld over. Daarnaast wordt de kwaliteit van de lampen gewaarborgd: u betaalt alleen als de lampen het doen. Nadat de lampen zijn afbetaald zijn ze van u. Licht als dienst (payperlux) gaat hierin nog een stap verder. U koopt geen lampen, maar neemt lichturen af. U hoeft niet te investeren en de organisatie waar u de lichturen afneemt, zorgt ervoor dat het licht het altijd doet.

Gratis besparingsanalyse LED Lease

LED Lease, onafhankelijk expert in duurzame verlichting, kan een gratis besparingsanalyse voor EVO-leden uitvoeren. U ontvangt een overzicht van uw huidige verlichtingkosten en een advies hoe u met LED-verlichting kosten kunt besparen. LED Lease adviseert u de beste oplossing uit een selectie van betrouwbare LED-producenten. 

Wilt u meer weten, of wilt u gelijk een analyse aanvragen? Ga dan naar de website van LED Lease. LED Lease neemt dan contact met u op.