26-09-2012  Elke manager krijgt vroeg of laat te maken met verandertrajecten in een organisatie. Bijvoorbeeld een reorganisatie, de optimalisatie of het uitbesteden van logistieke processen of veranderende bedrijfsprocessen.Een strategie en een plan van aanpak is meestal snel gemaakt. De implementatie wordt echter vaak door betrokken managers als lastig ervaren omdat mensen veranderingen van nature ‘eng’ vinden. Vaak worden dit soort veranderprojecten onderschat en leveren daardoor niet het gewenste resultaat.

De EVO Masterclass Verandermanagement in de Logistiek leert managers in 2 dagen een verandertraject succesvol te implementeren. Door verandertrajecten zelf te managen, wordt meer draagvlak gecreëerd bij medewerkers.

Psychologische test

Deze masterclass is uniek want deelnemers maken eerst een psychologische test waaruit blijkt waar hun sterke kanten en aandachtspunten liggen voor wat betreft het leidinggeven tijdens een verandertraject. Vervolgens krijgen de deelnemers door een stuk theorie inzicht in een aantal stromingen (klassieke en nieuwe) op het gebied van verandermanagement en in processen en structuren die een rol spelen bij organisatieverandering. Natuurlijk komen de do’s en don’ts ook uitgebreid aan bod.

Verschillende experts (adviseurs en bedrijven die zelf ook een groot verandertraject hebben doorgevoerd) delen hun ervaringen over veranderprojecten waaraan ze direct leiding hebben gegeven. Zij laten praktijkvoorbeelden zien, zodat deelnemers de theorie in een bredere context kunnen plaatsen en deze direct in de praktijk kunnen toepassen.

Datum en locatie

De masterclass wordt gehouden op 22 en 23 november in Midden Nederland.

Schrijf u in voor 1 oktober aanstaande en u krijgt 100 euro korting!