25-01-2013  EVO-leden kunnen via het online platform BTW-PLAZA gratis en op eenvoudige wijze gebruik maken van de meest complete en actuele kennis op het gebied van btw. Zij krijgen toegang tot het online btw-handboek waarin antwoorden op de meest uiteenlopende btw-vragen zijn te vinden. Bijvoorbeeld over heffingen en vrijstellingen, maar ook over bijzondere regelingen. Bezoekers van het platform worden gewezen op kansen en risico's en zij kunnen diverse modellen en schema’s downloaden. Voor EVO-leden is een speciale internationale btw-sectie ontwikkeld.

Qua btw-nieuws is er geen actueler medium. Gepubliceerde arresten en beleid worden vrijwel direct gemeld via de website, LinkedIn en Twitter. In de nieuwsberichten worden de directe gevolgen voor de praktijk aangegeven. EVO-leden kunnen zich aanmelden voor de gratis periodieke digitale nieuwsbrief.

BTW-PLAZA is een initiatief van Van Driel Fruijtier btw-specialisten.

Toegang BTW-PLAZA

EVO-leden kunnen via de EVO-website toegang aanvragen voor BTW-PLAZA.

Btw-voorlichtingsbijeenkomsten

EVO organiseert samen met Van Driel Fruijtier btw-specialisten regelmatig btw-voorlichtingsbijeenkomsten. Onderwerpen die in de komende bijeenkomsten aan de orde komen zijn: de toepassing van het nultarief bij grensoverschrijdende goederenleveringen en fiscaal vertegenwoordigerschap. 
Meer informatie over deze bijeenkomsten.