Melvin de Kok wordt de nieuwe voorzitter van Jong Logistiek Nederland

Je kunt je nog aanmelden voor De Logistieke Speeddate op 22 mei

13-05-2019  Vanaf 22 mei 2019 neemt Melvin de Kok de rol van voorzitter bij Jong Logistiek Nederland over van Stefan Kleijngeld. Hij is unaniem door het bestuur gekozen.

Stefan kijkt terug op een leuke tijd die hij in de laatste twee jaar heeft gehad. Hij geeft aan dat er een aantal leuke mijlpalen zijn behaald waarmee JLN, naast de bestaande activiteiten, heeft laten zien dat de ‘jongeren’ het verschil kunnen maken. Stefan vertelt: "Zo is Dé Logistieke Speeddate een nieuw merk geworden waarmee JLN zijn identiteit heeft verstevigd om een verbindende schakel te zijn en het individu een podium te geven om te ontwikkelen. Ook de succesvolle uitreiking van de JLN Awards hebben een vaste plaats op het Jaarcongres ingenomen. Daarnaast werken we hard aan het verbeteren van het imago van de logistiek in samenwerking met de Topsector Logistiek, wat heeft geleid tot aansluiting op het basis- en middelbaar onderwijs en ook de verdere koppeling, naast het HBO, met doelgroepdifferentiatie op het WO."

Samenspel

JLN heeft de afgelopen jaar een steviger netwerk door hun regio’s kunnen neerzetten. Het bestuur van JLN is vanuit diverse achtergronden klaargestoomd om verder aan de toekomst te bouwen. "Als voorzitter van JLN heb ik dit niet alleen bereikt, maar is het altijd een samenspel geweest van een geweldig enthousiast team bestaande uit bestuursleden en regioambassadeurs waar iedereen zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd. Ik ben er trots op om te melden dat er een waardige opvolger voor mij is gevonden. Het is daarom nu tijd om het stokje over te dragen aan Melvin de Kok. Ik laat mijn rol ook met het volste vertrouwen over aan Melvin om verder aan JLN te gaan bouwen door zijn gedrevenheid en passie om te verbinden", aldus Stefan.

Regioambassadeur

Voor de meesten is Melvin bekend door zijn rol als regioambassadeur Zuid de laatste jaren. Voor degenen die Melvin nog niet kennen: hij is na zijn HBO Logistics Management en reis naar Australië en Nieuw Zeeland, gaan werken bij MotracLinde als Rayonmanager West Brabant. MotracLinde is leverancier van Linde heftrucks en magazijntrucks.

Verbinding

Het bestuur en regioambassadeurs zullen onder leiding van Melvin de Kok als voorzitter en Inga Helmons als vicevoorzitter verdere invulling geven aan Jong Logistiek Nederland. Speerpunt is ervoor zorgen dat Jong Logistiek Nederland de verbindende schakel is in de logistieke sector tussen onderwijs, bedrijven, overheid, partners en jonge logistici. Jong Logistiek Nederland heeft een compleet en fris bestuur met de bekende gezichten van Bart Kooijman als secretaris, Floris Appel als penningmeester en Tycho de Carpentier als IT Coördinator. De nieuwere gezichten, die eerder dit jaar zijn benoemd, zijn Kasper Westerveld en Robert van Zeelt in de rol van projectcoördinator en Inga Helmons als Vicevoorzitter. Recent is Francien Tullemans gestart als regiocoördinator bij Jong Logistiek Nederland.

Samen met vLm hebben wij in 2010 Jong Logistiek Nederland opgericht. 

Onze ledenadviseur Nanne
Contact

Vragen over supply chain management?

Nanne en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder