Metropoolregio Rotterdam Den Haag ondersteunt verduurzaming MKB-wagenpark

MKB'ers kunnen nog tot eind oktober gebruik maken van aanbod

12-09-2019  Overheden ondersteunen steeds vaker het bedrijfsleven in het verduurzamen van het wagenpark. Zo biedt de MRDH (Metropoolregio Rotterdam Den Haag ) mkb’ers in de regio toegang tot drie logistiek adviseurs. Zij kunnen ondernemers ondersteunen bij het verduurzamen van hun personen-, bestel- en/of vrachtauto's.

Spoed
De aspecten waar de adviseurs naar kijken zijn onder andere: het wagenpark, vervoerstromen, kosten en inzicht in mogelijke verduurzamingsmaatregelen. De adviseurs mogen hun werkzaamheden tot eind oktober verrichten. Daarna wordt de opgedane kennis en ervaring tot het eind van het jaar breder verspreid onder het MKB. Geïnteresseerden moeten dus snel in actie komen. Bedrijven kunnen contact opnemen met Michel Oldenburg.

Doel
Het doel van MRDH is bedrijven te prikkelen tot maatregelen om zoveel mogelijk CO2 en luchtverontreinigende emissies te reduceren en zo mogelijk ook kosten te besparen. In de metropoolregio Rotterdam Den Haag werken 23 gemeenten samen aan het vernieuwen van de economie en het verbeteren van de bereikbaarheid. 

Ondersteuning
Onze bedrijfsadviseurs helpen leden ook verder met de verduurzaming van het wagenpark.

Onze ledenadviseur Nanne
Contact

Vragen over supply chain management?

Nanne en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder