19-09-2012  Michiel Greeven volgt Hans Kraaijenbrink op als voorzitter van het bestuur van de stichting Logistiek Manager van het Jaar (LMvhJ). Greeven is vice president marketing & sales DHL Express.

Vernieuwd concept

Onder leiding van de nieuwe voorzitter werkt het bestuur van LMvhJ aan het vernieuwen van het concept voor 2012/2013. Zo wordt er sterker gestuurd op het doorvoeren van een thema door alle programmaonderdelen. Hierbij wordt intensief samengewerkt met kennispartner EVO. De ervaringen van EVO met het ontwikkelen en uitvoeren van workshops en kennissessies wordt gedeeld om tot een coherent programma te komen.

Speeddate

Een van de terugkerende onderdelen voor het komende jaar zal de Logistiek Speeddate zijn waarin jonge logistici worden gekoppeld aan bedrijven die op zoek zijn naar de juiste mensen. Door het aantrekken van deze jonge doelgroep wil het evenement zich sterker profileren in dit segment.
De voorverkiezing zal worden gehouden tijdens het vLm-congres op Logistica in november. De finale staat gepland op 7 maart 2013.