27-10-2016  Tot voor kort verzamelden alle monteurs van loodgieters-, installatie- en daktechniekbedrijf PH Frauenfelder zich met hun bestelbussen vroeg in de ochtend bij de hoofdvestiging van hun bedrijf aan de Oude Haagweg in Den Haag, om vervolgens allemaal weer uit te vliegen naar hun eerste klus. Dat kan efficiënter, dachten medewerkers John van den Assem en Erwin van Leeuwen.

In EVO magazine nummer 8, die 27 oktober verschijnt, vertellen Van den Assem en Van Leeuwen hoe zij slimme maatregelen troffen, waardoor hun bestelbussen minder in de spits zijn gaan rijden. Daarbij kregen ze ondersteuning van het project Bereikbaar Haaglanden, dat weer onderdeel uitmaakt van het landelijke programma Beter Benutten, dat slim reizen en slim werken moet bevorderen.

Lees hier het volledige artikel.

Co-financiering

Naast PH Frauenfelder hebben meer EVO-leden de handschoen opgepakt en maatregelen genomen die ertoe moeten leiden dat de bereikbaarheid van de drukste regio's in Nederland verbetert. Bedrijven die belangstelling hebben, kunnen in aanmerking komen voor co-financiering. Lees in bijgaande pdf het hele verhaal van PH Frauenfelder en de contactgegevens over de co-financiering.