N222 aantal weekenden afgesloten

Werkzaamheden moeten zorgen voor veiligere en betere doorstroming

23-09-2018  Ondernemers die gebruikmaken van de N222, ook wel bekend als de veilingroute, moeten de komende weekenden rekening houden met afsluitingen. De werkzaamheden zijn nodig om de geplande verdubbeling van de rijbanen te voltooien. Deze moeten een bijdrage gaan leveren aan het verbeteren van de doorstroming en de verkeersveiligheid.

Voor veel bedrijven in de Greenport Westland is de Veilingroute een zeer belangrijke route voor het vrachtverkeer, aangezien het een belangrijke ontsluitingsweg is tussen Naaldwijk en de A4.

Afsluitingen

Op vrijdag 28 september vanaf 20.00 uur tot en met maandag 31 september 05.00 uur wordt de kruising Middel Broekweg volledig afgesloten voor autoverkeer. De tijdelijke verkeerslichten worden verwijderd en de definitieve verkeerslichten worden geplaatst. Op vrijdag 12 oktober vanaf 20.00 uur tot en met maandag 15 oktober 05.00 uur wordt de kruising Middel Broekweg wederom volledig afgesloten voor autoverkeer. De kruising wordt geasfalteerd en de definitieve belijning wordt aangebracht. Een omleiding wordt ter plaatse aangegeven.

Tijdens de weekeindafsluitingen van 28 september en 12 oktober wordt er een bypass vanaf de Middel Broekweg naar het veilingterrein Jupiter aangelegd. Na deze werkzaamheden moet het kruispunt voltooid zijn.

 

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder