Lokale omleidingsroutes ingesteld om het gebied bereikbaar te houden

Leestijd 1 minuut

22-07-2021  Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus is de N340 tussen Zwolle en Ommen 3 weken afgesloten. In die periode wordt op diverse locaties aan en rond de weg gewerkt. De overlast van deze werkzaamheden is kort en hevig.

De drieweekse afsluiting van de N340, tussen de Nieuwleusenerdijk en knooppunt Varsen, heeft grote invloed op de bereikbaarheid van het gebied. De bereikbaarheid van het lokale verkeer en bestemmingsverkeer wordt altijd geborgd. Dit betekent dat bedrijven en woningen aan de parallelwegen van de N340 altijd bereikbaar blijven. Er zijn lokale omleidingsroutes ingesteld om het gebied bereikbaar te houden. De oversteek Koesteeg/Dedemsweg blijft tijdens de werkzaamheden beschikbaar voor de Noord-Zuidverbinding.

Groene kaart

Enkele percelen zijn alleen via de N340 bereikbaar (bestemmingsverkeer, zoals woningen en bedrijven). Op vertoon van een ontheffing, de groene kaart, krijgen zij toegang tot de parallelwegen van de N340. De perceeleigenaren en bedrijven die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen daarover apart bericht.

Voor gemotoriseerd verkeer gelden omleidingsroutes via de A28, N377, N48, N348 en N35. Deze kaart is te vinden in het informatiepakket en via de kanalen van Vechtdal Verbinding. Meer informatie daarover is te vinden onder het kopje ‘Meer informatie’.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder