Omleidingen via A15, A16 en N217 - Kiltunnel tijdens werkzaamheden tolvrij

Leestijd 1 minuut

07-08-2020  De Heinenoordtunnel krijgt op donderdag 13 augustus en vrijdag 14 augustus een periodieke onderhoudsbeurt. Hiervoor wordt de tunnelbuis op donderdagnacht gesloten richting Bergen op Zoom en op vrijdagnacht richting Rotterdam. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd tot dertig minuten.

De tunnelbuis richting Bergen op Zoom is gestremd van donderdag 13 augustus op vrijdag 14 augustus tussen 00.00 tot 05.00 uur.
De tunnelbuis richting Rotterdam is gestremd van vrijdag 14 augustus op zaterdag 15 augustus tussen 00.00 en 05.00 uur.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden zijn er omleidingen via de A15, A16 en N217. De Kiltunnel is tijdens de werkzaamheden tolvrij voor al het verkeer. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Hulpdiensten kunnen de werkzaamheden zoals altijd passeren. Tijdens de afsluiting bedraagt de extra reistijd in beide richtingen tussen de tien en dertig minuten.

Heinenoordtunnel-afsluitingen

Veiligheid voorop

De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Dit wil Rijkswaterstaat nu en in de toekomst graag zo houden. Met periodieke onderhoudswerkzaamheden verlengt Rijkswaterstaat de levensduur van de Heinenoordtunnel en stroomt het verkeer vlot door. Zo kan de veiligheid worden gegarandeerd.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder