01-07-2016  De deelnemers aan het coachingsprogramma Topcoaches voor Toptalent ontvingen deze week hun getuigschrift. Met de uitreiking van deze certificaten, kwam een succesvol einde aan alweer de negende editie van dit programma.

Selecte groep

Met het coachingsprogramma Topcoaches voor Toptalent biedt EVO elk jaar een selecte groep HBO-studenten logistiek de kans zich verder te ontwikkelen. In februari/maart gingen deze talenten aan de slag met hun logistieke afstudeeronderzoek dat zij eind juni afronden.

Kloof verkleinen

Topcoaches voor Toptalent is in 2007 opgezet door EVO, TLN en hogescholen door heel Nederland om de kloof tussen theorie en praktijk verder te verkleinen. Samenwerking, uitwisseling en wisselwerking staan daarbij centraal. Het project wordt ondersteund door het Kennisakkoord Logistiek. In 2008 werd het Kennisakkoord winnaar van de HBO Innovatieprijs.

Deelnemers

De deelnemers aan de negende editie van  het programma Topcoaches voor Toptalent 2015/2016 waren; Johannes Veldt, Roger Derks, Mieke Steenbrink, Maaike Dortmond, Eline van Meijl, Dimitri Kamperveen, Daan Lute, Annemarie van Langevelde, Tim Sinck, Twan van Gaalen, Michiel Hensen.

De bedrijven die hen begeleidden waren; Scania Production Meppel BV, JUMBO Supermarkten BV, Chemours Netherlands BV, Algemene Rekenkamer, General Logistics Systems Netherlands, Nikon Europe BV, GEODIS, Defensie Kenniscentrum Logistiek, AS Watson Health & Beauty Benelux, HEMA en DSV Solutions Nederland BV.

Jubileum

Momenteel zijn alle partijen druk met de organisatie van de jubileumeditie van dit programma. Meer weten? Neem dan contact op met projectmanager Jolanda Bakker.