NEX20 biedt groeikansen

Corona maakt oriënteren op nieuwe exportmarkten noodzakelijker dan ooit

Corona zet voor veel ondernemers hun bedrijfsstrategie op haar kop. De vraag naar producten verandert snel en gevestigde markten verdwijnen. Het is daarom nu meer dan ooit noodzakelijk je in dit veranderde landschap te oriënteren op nieuwe markten. Liggen jouw kansen voor new business in Nederland of zoek je die juist over de grens?

Zo zijn Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk al jarenlang de voornaamste handelspartners van Nederland. Ook opkomende markten in bijvoorbeeld Azië en Zuid-Amerika kunnen interessant zijn. Maar waar begin je? Oriënteer je vanachter je computer op nieuwe afzetmarkten tijdens het Nationaal Export Event.

Het Nationaal Export Event is kosteloos en dit jaar volledig online. Het programma biedt een-op-een adviesgesprekken met het buitenlands ambassade- en handelsnetwerk, inspirerende keynotespeakers, een groot scala aan webinars, beursstands en netwerktafels met actuele thema’s. Doe mee vanachter je pc, waar ook ter wereld. Leer van andere ondernemers hoe zij zaken aanpakken tijdens corona – vanuit Azië, Europa en de Amerika’s. Laat je inspireren, praat mee en Boost Your Business!

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder