Trends, tips en to do's voor HR en de arbeidsmarkt

Te beluisteren via Spotify & Soundcloud

8-10-2020  Warehouse Totaal en evofenedex lanceren samen de podcastserie Mens&werk. In totaal 6 afleveringen duiken we, samen met logistiek en HR-professionals, in de wereld van HR en de dynamische arbeidsmarkt. 

Een goede personeelsstrategie is essentieel voor een soepele logistieke operatie. Dit zorgt voor tevreden medewerkers, maar ook voor tevreden klanten. Maar hoe zorg je voor een goede personeelsstrategie en waar begin je? En wat zijn verder de belangrijkste trends, ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van HR en de arbeidsmarkt?

De hierboven genoemde vraagstukken staan centraal op 29 oktober staan op het het online event ‘Mens&Werk in de logistiek 2020’ van evofenedex, de ondernemersvereniging voor Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je gratis abonneren op de WT Podcast. De afleveringen in de podcastserie Mens&werk worden in de loop naar dit online event gelanceerd en zijn beschikbaar via Soundcloud en Spotify.

Deze nieuwe podcasts kun je verwachten:

Klik op de podcast om hem te beluisteren, iedere dinsdag en donderdag een nieuwe aflevering. 

Bron: WarehouseTotaal

Online kennisevent Mens&werk in de logistiek

In één ochtend helemaal up-to-date

Op dit digitale event zoomen we met twee keynotes van HR-experts in op de trends binnen de veranderende arbeidsmarkt. Daarnaast krijg je in de masterclasses concrete tips en to do's om jouw HR-beleid te optimaliseren. Ook publiceren we de resultaten van ons HR-trendonderzoek 2020 en kom je in contact met vakgenoten op logistiek en HR-gebied.

Marinke
Contact

Vragen over de arbeidsmarkt?

Marinke en de andere juristen helpen je graag verder