21-07-2015  Na het grote succes van vorig jaar maakt EVO opnieuw een boek over de tachograaf. Het boek, een handig naslagwerk voor iedereen die vragen heeft over alle regels rondom de tachograaf, is opnieuw gratis voor EVO-leden.

'Omdat er begin dit jaar enkele wetswijzigingen zijn geweest, is het hoog tijd voor een nieuwe editie', stelt Ruben Willems, beleidsadviseur wegvervoer bij EVO. 'Daarom schrijf ik momenteel een nieuwe versie. Leden van EVO kunnen dit boek dan opnieuw gratis aanvragen en zijn dan op de hoogte van de allerlaatste informatie.' 

Boek

In het boek wordt er meer informatie geven over wat er geregistreerd moet worden in de tachograaf. Ook wordt beknopt beschreven hoe de handmatige invoer in een digitale tachograaf moet plaatsvinden. 'Eind oktober moet de nieuwe versie gereed zijn', aldus Willems.

Suggesties

EVO ontvangt ook graag suggesties van leden. Willems: 'Het vorige boek is bij duizenden lezers terechtgekomen. Zij hebben ongetwijfeld suggesties die ervoor zorge ndat het nieuwe boek optimaal aansluit bij hun wensen.' Leden kunnen hun suggesties sturen aan hun beleidsadviseur Ruben Willems via r.willems@evo.nl.