16-02-2016  De nieuwe Douanewet gaat uit van elektronische communicatie tussen bedrijfsleven en douane. Dit in tegenstelling tot het oude wetboek. Ondanks deze digitalisering maken de nieuwe regels het doen van aangifte niet per definitie eenvoudiger. Om meer inzicht te geven in de consequenties voor uw bedrijf, organiseert EVO-Fenedex een masterclass en verdiepingssessies.

Invloed op bedrijfsvoering

Tijdens de Masterclass van EVO-Fenedex op 24 en 30 maart zetten we de complexe regelgeving op een rij. De deelnemers horen of en hoe er kan worden ingespeeld op de complexe regelgeving.

Meer informatie over de masterclass

Verdiepingssessie

Tijdens de verdiepingssessie van EVO-Fenedex op 5 en 19 april wordt een overzicht gegeven van alle wijzigingen met betrekking tot de Bijzondere Regelingen en AEO en van wat de consequenties kunnen zijn voor een bedrijf of organisatie.

Meer informatie over de verdiepingssessie

Douanewaarden

Tijdens een andere verdiepingssessie van EVO-Fenedex op 5 en 19 april krijgen de deelnemers een overzicht van alle wijzigingen met betrekking tot de Bindende Inlichtingen en Douanewaarden. Ook wordt dan aangegeven wat de consequenties kunnen zijn voor elke organisatie.

Meer informatie over deze verdiepingssessie