14-09-2015  EVO presenteert op 8 oktober de nieuwe editie van het jaarlijkse rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’, waarin alle kostencomponenten van het wegvervoer over de afgelopen periode zijn verwerkt.

Goed op de hoogte

Vervoerders melden zich deze tijd van het jaar vaak bij hun klanten, de verladers, om te praten over de tarieven voor volgend jaar. Voor verladers is het dan van belang om goed op de hoogte te zijn van de prijsontwikkelingen van de afgelopen tijd. Zo heeft de dieselprijs het afgelopen jaar vele schommelingen gekend: begin dit jaar kostte een liter diesel krap 1,07 euro, om via 1,15 euro in juni te eindigen bij bijna 1,06 euro. De prijs is zelfs nog even iets  lager geweest dan 1,02 euro.

Voorlichtingsbijeenkomst

EVO presenteert het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ op 8 oktober bij Bovag in Bunnik, op de Voorlichtingsbijeenkomst Kostenontwikkelingen in het wegvervoer. Bezoekers van deze bijeenkomst krijgen niet alleen het rapport uitgereikt, maar krijgen ook praktische informatie, bijvoorbeeld over de manier waarop zij afspraken met de vervoerder juridisch het best kunnen vastleggen.