Nieuwe editie Topcoaches voor Toptalent van start

Schrijf je nu nog in als bedrijf

17-10-2017 Topcoaches voor Toptalent is een uniek coaching programma voor vierdejaars logistieke hbo-studenten die gaan afstuderen. Het programma is in 2007 opgezet door EVO en TLN, samen met hogescholen door heel Nederland, om de kloof tussen theorie en praktijk verder te verkleinen. In 2018 start een nieuwe editie en jij kunt je als bedrijf nog aanmelden. Je beschikt dan minimaal 4-5 maanden over een logistiek toptalent binnen jouw organisatie.

Editie 11

Het project wordt in 2018 voor de elfde keer georganiseerd en er hebben al meer dan 120 toptalenten en topcoaches deelgenomen. Het project wordt ondersteund door het Kennisakkoord Logistiek. In juni 2017 heeft onze partner vLm het project op zich genomen en zij organiseren de elfde editie.

Strenge selectie

De uitgebreide en strenge selectie van talenten wordt komende weken uitgevoerd door de hogescholen en vLm samen met Yacht SCM&P. Deze selectie bestaat uit: een selectiedag, selectiegesprekken en een intelligentie- en persoonlijkheidstest.

Yacht a randstad company

Echte toptalenten

Half november is bekend welke toptalenten dit jaar mee mogen doen. Uiteraard vindt er ook een gesprek plaats tussen de student en het bedrijf om de match te bepalen. De tien tot vijftien talenten die meedoen aan dit traject behoren tot de beste tien procent van alle afstuderende logistieke HBO-studenten in Nederland.

Meedoen?

Wil je meer informatie over het programma of wil je je aanmelden als bedrijf? Neem dan contact op met Jolanda Bakker via jbakker@vlm.nl of bel naar 079 3300 252.