30-08-2012  De nieuwe EVO Logistiek is verschenen. EVO heeft met de restyling het blad bij de tijd gehaald zonder de herkenbare kenmerken uit het oog te verliezen. In dit nummer staan onder meer verhalen over luchtverontreiniging, pesten op de werkvloer en interviews met wethouder Baljeu en wetenschapper Correljé.

EVO Logistiek heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, ook inhoudelijk is EVO Logistiek op de schop gegaan. De lezers hebben in een onderzoek interesse getoond in onderwerpen als internationaal vervoer, veiligheid, nieuwe wetgeving en milieu en duurzaamheid. Onder meer met een nieuwe rubrieksindeling sluit de redactie beter aan bij die interesses.

Verder hebben de lezers aangegeven behoefte te hebben aan (nog) meer achtergrondinformatie. Reden voor de redactie om in elke EVO Logistiek één bepaald thema verder uit te diepen dan gebruikelijk. Tenslotte is er ook een heel andere, nieuwe pagina bij gekomen: Netwerk & Opinie met een personalia-rubriek, een estafettecolumn en ruimte voor de EVO Logistiek-poll. De stelling voor die poll staat dagelijks in de EVONieuwsflits en komt binnenkort ook op de EVO-website.