Nieuwe hbo-deeltijd opleiding Customs & Trade Compliance

21-11-2017  Fontys Hogeschool voor Techniek en Logistiek organiseert op woensdag 29 november een voorlichtingsbijeenkomst over een nieuwe hbo-deeltijd opleiding Logistics Management met specialisatie Customs & Trade Compliance. Deze opleiding start in februari 2018. Wij droegen samen met onder meer de Douane bij aan de totstandkoming van de opleiding en leveren zowel kennis als inhoud aan het programma.

Voordelen

Volgens ons kan deze opleiding in sterke mate bijdragen aan meer interesse en een grotere instroom in het douane-vakgebied. Ook hebben douanespecialisten van bedrijven nu meer kans zich door te ontwikkelen in hun vakgebied. De opleiding kan daarmee het dreigende tekort aan douanespecialisten een halt toe roepen.

Voor wie?

De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor potentiële studenten, vertegenwoordigers van de sector, bedrijven en andere organisaties. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie verschaft over de inhoud van deze studie en praktische zaken zoals kosten, studietijden, wat van studenten en hun werkomgeving wordt verwacht, etc.

Aanmelden

De bijeenkomst heeft plaats in het Van der Valk hotel in Eindhoven aan de Aalsterweg 322 en begint om 10.00uur. Aanmelden? Stuur dan een e-mail aan m.koolen@fontys.nl.

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder