24-03-2017  De executive Master studie ‘Customs and Supply Chain Compliance’ van Rotterdam School of Management is bedoeld voor managers die te maken hebben met EU-buitengrensoverschrijdend goederenverkeer en internationale handelsstromen. RSM, start in september 2017 weer met dit programma en inschrijving is inmiddels mogelijk. Centrale onderwerpen zijn de Europese Douanewetgeving, Supply Chain Management, Informatiemanagement en beheersing van bedrijfsprocessen (compliance). De Master is goed te combineren met werk en is aantrekkelijk voor internationale deelnemers door een modulaire opzet, met elke twee maanden een week college in Rotterdam.

Voorsprong

Kernvraag binnen de master is: “Hoe houden we in internationale handel, naast aandacht voor efficiency en logistieke kosten, rekening met douaneprocedures en -formaliteiten, de samenloop van wettelijke regels en de fiscale consequenties?” De Master biedt deelnemers onder meer een voorsprong op de concurrentie door Customs en Trade Compliance te verbinden in combinatie met unieke ontwikkelingsmogelijkheden. De Topsector Logistiek ondersteunt het programma met scholarships van 3000 tot 8000 euro; de hoogte van het bedrag is afhankelijke van de volgorde van inschrijving.

Download de brochure

Meer informatie is te vinden op www.rsm.nl/customs. Meer weten over de ervaringen van CISCO, APM en andere studenten met het programma of over de scholarships? Mail dan naar kwassens@rsm.nl en vraag het Klaas Wassens, Executive Director bij RSM.