11-07-2011 EVO is zaterdag 5 november 2011 gastheer voor de 16eeditie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, kortweg NKIT. Het jaarlijkse evenement stelt veilig en correct werken met intern transportmiddelen centraal. Wie wordt de Kampioen van 2011? De inschrijving is vanaf heden geopend. 

Het NKIT wordt dit jaar gehouden in het opleidingscentrum van EVO in Zoetermeer. Het kampioenschap staat open voor iedereen die professioneel te maken heeft met intern transport. Een bewezen vaardigheid in de bediening van hef- en magazijntrucks is voorwaarde voor deelname. Aanmelding is mogelijk via de website van het NKIT.

In Nederland zijn duizenden mensen werkzaam op de heftruck of in de directe omgeving ervan. Het NKIT promoot het vakmanschap en de kwaliteit van het werken met interne transportmiddelen.

Het NKIT wordt georganiseerd door Buro Andersom uit Wehl. Het evenement wordt ondersteund door EVO en Gezond Transport die samenwerken in de campagne HeftruckHelden. Ook de HeftruckHelden van dit jaar zullen meedingen naar de titel veiligste heftruckchauffeur van Nederland.