Nóg goedkoper tanken met onze brandstofpas

Nóg hogere korting per liter. Het netwerk breidt zich uit.

03-08-2018  De brandstofpas van BP wordt inmiddels door duizenden van onze leden nationaal gebruikt. De voordelen nemen voortdurend toe. Zo is de korting op de dieselprijs bij bemande BP-stations met een cent toegenomen naar 13,5 cent (inclusief btw) per liter (diesel en euro). Bij onbemande tankstations is die korting zelfs 15 cent per liter, inclusief btw.

De brandstofpas geeft ook korting bij Texaco en Argos. Bij Argos is dat inmiddels opgelopen tot 13,25 cent per liter. "Gezien de nog steeds stijgende brandstofprijzen van dit moment is dit een uitstekende ontwikkeling voor onze leden", zegt Pim van der Waal, manager samenwerkingen bij evofenedex.

Uitbreiding netwerk

Hij heeft nog meer nieuws: vanaf het najaar wordt de brandstofpas van evofenedex ook geldig bij alle stations van Total. Hierdoor biedt de pas toegang tot een netwerk van meer dan duizend stations binnen Nederland. 

Overstappen

Voor geïnteresseerden die willen weten hoeveel zij kunnen besparen met de brandstofpas van evofenedex ten opzichte van hun huidige leveranciers, bieden wij een onafhankelijke en objectieve besparingsanalyse die een eventueel prijsvoordeel helder in beeld brengt. 

Onze ledenadviseur Martijn
Contact

Vragen over vervoer?

Martijn en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder