Kies zelf wie de beste Nederlandse diplomatieke of handelspost is

Leestijd 1 minuut

6-11-2020  De ondernemersverenigingen MKB-Nederland, VNO-NCW en evofenedex reiken in januari 2021 voor de 19e keer op rij de Ambassadeprijs uit aan de beste Nederlandse diplomatieke of handelspost in het buitenland. De selectie van de winnaar gebeurt op basis van de mening van het exporterende bedrijfsleven. Op de foto hierboven de winnaars van de vorige keer met hun prijzen: het consulaat-generaal in Ho Chi Minh-stad (Vietnam) en de post in Riyad (Saoedi-Arabië).

Ben jij enthousiast over de ondersteuning die jouw bedrijf kreeg van een Nederlandse diplomatieke en/of handelspost in het buitenland? Nomineer deze post dan nu voor de Ambassadeprijs 2020 en maak kans op een iPad. Het invullen van de enquête kost ongeveer 6 minuten tijd en gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Ook bedrijven die geen gebruikmaken van diplomatieke of handelsposten kunnen meedoen. De deadline voor het invullen van deze enquête is vrijdag 20 november.

Uitbreiden en versterken

Het postennetwerk doet erg nuttig werk in de handelsbevordering, zo blijkt al jaren consequent uit onze onderzoeken. evofenedex pleit daarbij al langer voor het uitbreiden en versterken van het postennetwerk. De tweejaarlijkse Ambassadeprijs stimuleert diplomatieke posten zich in te zetten voor bedrijven die internationaal actief zijn en hun medewerkers. Dit doen de posten onder andere door het traceren van lokale (markt)informatie, het oplossen van handelsproblemen en het openen van deuren op hoog niveau. Dit jaar hebben de posten een essentiële rol kunnen spelen bij het helpen van ondernemers bij de COVID-19-pandemie.

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder