Nu ook met de brandstofpas naar Total

Leden kunnen vanaf 26 november met korting tanken bij meer dan 900 tankstations

Naast BP en Texaco kunnen leden nu ook met hun brandstofpas betalen bij de bemande en onbemande tankstations van Total. Pim van der Waal, manager samenwerkingen bij evofenedex: ”Met deze uitbreiding van het netwerk kunnen leden nóg meer besparen op de brandstofkosten. Sinds augustus was de korting per liter al gestegen naar 15 cent per liter (inclusief btw) op het BP-netwerk. Bij Total is het, net zoals bij Argos en Texaco, gelukt om een korting van 12 cent per liter te realiseren.”

Gebruiksgemak

De brandstofpas van evofenedex wordt inmiddels door duizenden leden gebruikt om te voorzien in hun brandstofbehoefte. BP is de partner voor de invulling van de brandstofpas. Door de uitbreiding met Total heeft negentig procent van de leden van evofenedex nu altijd binnen een straal van vijf km een tankstation waar zij met hun brandstofpas korting krijgen. Deze korting geldt ook  voor de meer dan zestig tankstations langs de snelweg.

Besparen

Onderzoek wijst uit dat 75 procent van de bedrijven gemiddeld zes procent op de brandstofkosten bespaart indien er gebruik wordt gemaakt van de brandstofpas van evofenedex. Voor bedrijven met grote wagenparken zijn er ook aanvullende kortingen mogelijk, wanneer zij meer dan 150.000 liter per jaar verbruiken.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder