06-10-2014 Jaarlijks organiseert de Nuffic, de organisatie van internationale samenwerking in het hoger onderwijs, het carrière-evenement. Dit jaar nodigt de organisatie voor het eerst een selecte groep bedrijven uit.

In het carrière-evenement NL4talents worden zo’n 800 internationale studenten uitgenodigd met als doel internationaal talent aan Nederland te binden. Dit is een jaarlijks evenement.

Dit jaar nodigt de Nuffic voor het eerst een selecte groep bedrijven uit die graag in contact komen met internationaal talent. Dit doet Nuffic door het bedrijf te vragen op het event een case study voor te leggen aan de studenten over een zaak die binnen de eigen sector speelt.

Cultuur

Tijdens de case study gaan groepen talentvolle internationale studenten, geselecteerd door hun universiteit, met de case aan de slag. De aanbieder van de case biedt hiermee de deelnemers de gelegenheid om kennis te maken met de sector en de organisatie en stelt de internationale student in de gelegenheid kennis te nemen van de (Nederlandse) bedrijfscultuur.

Bedrijven die graag in contact komen met internationaal talent, kunnen deelnemen. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met skormeling@nuffic.nl