Werkzaamheden brug aan Nesweg starten op 19 oktober

Leestijd 1 minuut

08-09-2021  In de gemeente Kampen wordt binnenkort aan een aantal bruggen onderhoud uitgevoerd. De werkzaamheden hiervoor beginnen met de brug aan de Nesweg. Inmiddels hebben wij van de gemeente meer informatie gekregen over de werkplanning voor dit najaar.

De werkzaamheden aan de bruggen aan de Nesweg, Tuindersweg en Hartogsweg (asfaltwerkzaamheden) worden door Salverda Bouw uit ’t Harde uitgevoerd. Dit bedrijf heeft expertise en ervaring om de bruggen op te knappen zodat deze weer jarenlang mee kunnen. Aannemer Salverda (onderdeel van de Schagen Groep) houdt begin oktober een informatieavond voor belanghebbenden om de werkzaamheden, afsluitingen en omleidingsroutes toe te lichten. Ook zal de aannemer de bouwcommunicatie verzorgen met de omgeving en ondernemers.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden aan de brug aan de Nesweg starten naar verwachting op dinsdag 19 oktober en duren tot eind oktober. Tijdens de werkzaamheden blijft de brug zoveel mogelijk begaanbaar. Gedurende enkele dagen moet de brug echter wel afgesloten worden vanwege werkzaamheden zoals het vervangen van het asfalt op het brugdek. Dit gebeurt in week 43 vanaf maandag 25 oktober. De afsluiting zal tijdig worden aangegeven door middel van vooraankondigingsborden langs de Nesweg.

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden wordt gemotoriseerd verkeer zoveel mogelijk omgeleid via de Heultjesweg/Nijlandsweg, zie het kaartje hieronder.

Onderhoud bruggen in Kampen gaat beginnen

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder