Onderhoud Ketheltunnel en A4: wegafsluitingen

Gedurende de werkzaamheden is de A4 richting Amsterdam tussen het Kethelplein en Delft afgesloten.

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 3 tot en met maandag 5 mei onderhoud uit aan de Ketheltunnel op de A4 in Schiedam. De A4 richting Amsterdam tussen het Kethelplein en Delft is dan afgesloten.

Tijdens deze weekendafsluiting legt Rijkswaterstaat ook stil asfalt aan op de A4 tussen Rijswijk en Ypenburg van vrijdag 3 mei tot maandag 6 mei. Hiervoor zijn verschillende wegvakken en toe- en afritten afgesloten.

Afsluiting Ketheltunnel

De Ketheltunnel is van vrijdag 3 mei 22.00 uur tot en met maandag 6 mei 5.00 uur afgesloten. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de zuidzijde (Schiedam) omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13. De omleidingsroute zorgt voor weggebruikers vanuit de zuidzijde voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.
Weggebruikers vanuit de noordzijde (Delft) kunnen gewoon gebruikmaken van de rechterbuis van de Ketheltunnel en hoeven geen rekening houden met extra reistijd.

Afsluiting Rijswijk-Ypenburg

Tijdens de weekendafsluiting tussen Rijswijk en Ypenburg van vrijdag 3 mei 22.00 uur tot maandag 6 mei 5.00 uur zijn de volgende wegvakken en toe- en afritten afgesloten: 
•             de gehele rijbaan tussen Rijswijk en Knooppunt Ypenburg 
•             toerit Den Haag Zuid (12)
•             toerit Rijswijk (11)
•             toe- en afrit Rijswijk-Plaspoelpolder (10)
•             toe- en afrit Rijswijk Centrum (9)

Onze ledenadviseur Martijn
Contact

Vragen over vervoer?

Martijn en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder