21-04-2017  Tijdens de Week van de Ondernemer in de Jaarbeurs Utrecht, stimuleert evofenedex succesvol ondernemerschap tot ver buiten onze eigen landsgrenzen. Ondernemen is kansen zien en risico’s nemen. Internationaal ondernemen brengt andere risico’s met zich mee dan bij binnenlands ondernemerschap.

Gelukkig zijn er allerlei manieren om de risico’s te beperken. Tijdens de Week van de Ondernemer kan, samen met deskundigen als Eric Oving en Peter van Rheenen maar zeker ook collega-ondernemers worden doorgenomen hoe deze risico’s kunnen worden verkleind. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, ook enkele gemakkelijk toegankelijke subsidieregelingen komen aan bod. Vooral voor bedrijven waar export nog volop in ontwikkeling is en voor nieuwe exporteurs zijn deze subsidies erg interessant. Dagelijks tussen 12.25 – 12.45 uur komt de praktijkkennis van Eric Oving en Peter van Rheenen samen met tal van ondernemersverhalen in één aantrekkelijk workshop: Starten met export.

Trends in export

Jaarlijks vraagt evofenedex, samen met Atradius, exporteurs naar hun groeiverwachting voor het komende jaar. Elk jaar opnieuw blijkt dat de 'voorspellingen' die onze exporteurs doen zó goed uitkomen dat het onderzoek steeds meer beschouwd kan worden als een barometer voor het Nederlandse exportklimaat. Terugkeer van het protectionisme, de Brexit en nieuwe markten zoals Iran, zijn voor exporteurs hot issues. Wilco Heiwegen en Peter van Rheenen van evofenedex weten deze belangrijke trends om te zetten naar bruikbare handvatten en ideeën die ondernemers verder helpen. Ondernemers krijgen dagelijks tussen 13.50 – 14.10 uur een kijkje in de exporttrends voor het komende jaar en de manier waarop ze hier op kunnen inspelen.

Succesvol ondernemerschap

Ook in 2017 staan de beste experts en topondernemers klaar om de week van de ondernemer tot een succes te maken. In één dag zijn ondernemers weer up-to-date. Met de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, export, innovatie, personeel en financiering. Ondernemersvaardigheden krijgen een boost en door middel van één-op-één advies krijgen ondernemers speciale informatie, gericht op het eigen bedrijf. Bovendien zijn er veel andere ambitieuze ondernemers aanwezig. Graag tot ziens op 9, 10 & 11 mei 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.

Meld u aan