Ondernemen in Vietnam

Donderdag 7 december, ‘Vietnam in the spotlight’

21-11-2017  Vietnam is één van de snelst groeiende economieën van Azië en ontwikkelt zich tot een aantrekkelijk ondernemersklimaat. Een goede reden om alle do’s en don’ts over ondernemen in Vietnam op een rijtje te zetten. In samenwerking met CREM en Partners voor Innovation organiseren wij op donderdag 7 december aanstaande een seminar; Vietnam in the spotlight.

Toelichting

Wijnand Broer, van CREM, licht tijdens dit event de kansen toe die hij gezien heeft voor Nederlandse exporteurs en investeerders in Vietnam. Ook vertelt hij op welke wijze de Nederlandse overheid ondernemers hierbij kan helpen.

Uit eerste hand

Jan Jaap, van UPP! UpCycling Plastic, woonde en werkte zes jaar in Vietnam. Hij deelt tijdens dit seminar zijn ervaringen om zo ondernemers te helpen een goede start te maken in Vietnam. Ook zal er iemand aanwezig zijn van het bedrijf Excellent Product. Zij was nauw betrokken bij het opzetten van een productielocatie in Vietnam en vertelt uit eerste hand welke uitdagingen dit met zich meebrengt.

Vietnam in the Spotlight

In samenwerking met CREM en Partners voor Innovation organiseren wij op donderdag 7 december aanstaande een seminar; Vietnam in the spotlight.