28-02-2014  Universiteit Twente, Nyenrode Business Universiteit en BLMC, proberen door een onderzoek in kaart te brengen welke cultuuraspecten bepalend zijn voor succesvol supply chain management.

Menselijk gedrag

Supply chain management en in het bijzonder ketensamenwerking vragen veel van organisaties op het gebied van integrale logistiek, informatiedeling en procesoptimalisatie. De factor ‘mens’ is echter minstens zo belangrijk. Het gedrag van mensen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de bedrijfscultuur, inclusief alle normen, waarden en gewoonten die daarbij horen.

Online vragenlijst

Supply chain professionals wordt vriendelijk verzocht mee te werken aan het onderzoek. Het kost maximaal 10 minuten om de online vragenlijst (Engelstalig) in te vullen. Deelnemers die de enquête volledig invullen, ontvangen na afloop van het onderzoek een samenvatting met de belangrijkste resultaten. Daarnaast worden onder de deelnemers tien waardebonnen ter waarde van 50 euro verloot.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Maarten Snijders, student Universiteit Twente en stagiair bij BLMC of Jack van der Veen, EVO-leerstoel SCM bij Nyenrode Business Universiteit.