Sharehouse-scan geeft inzicht in toekomst van werk in warehouse

Leestijd: 2 minuten

07-04-2021  Vanuit het logistieke samenwerkingsprogramma Sharehouse, waarin twintig partners de krachten bundelen, is een onderzoek gaande naar de logistieke medewerker van de toekomst. Ben jij HR-manager, teamleider of logistiek manager en wil je met ons delen hoe je hierover denkt, doe dan vooral mee!

Door het invullen van een vragenlijst kun je aangeven wat jij belangrijk vindt als het gaat om de skills van de medewerkers van de toekomst in jouw warehouse, magazijn of distributiecentrum. Denk  bijvoorbeeld aan hun kennis, vaardigheden of houding. In het onderzoek komen vragen aan bod zoals: ‘Bij wie ligt de verantwoordelijkheid voor het aanleren van deze skills?’ en ‘Hoe zorg jij ervoor dat je medewerkers hun vaardigheden up-to-date houden?’


Kennis delen

De focus van deze scan ligt op de logistieke processen in een warehouse-omgeving en geeft een inkijkje in de toekomst van het werk in een logistieke omgeving. Het is voor het onderzoek dan ook belangrijk dat zoveel mogelijk organisaties hun kennis delen, om een zo goed mogelijk beeld te vormen van wat ons in de toekomst staat te wachten.

Sharehouse-project

De ‘Logistics Skills of the Future –scan’ maakt deel uit van het Sharehouse-project. Sharehouse is een programma waarin meer dan twintig partners samen onderzoek doen naar de toekomst van werken in een warehouse. Voor meer achtergrondinformatie over het gehele project, bekijk de website van Sharehouse. De uitkomsten van de scan worden met je gedeeld als je aangeeft dat je dat wilt.

Meedoen? Ga naar de scan via onderstaande button!

Marinke
Contact

Vragen over de arbeidsmarkt?

Marinke en de andere juristen helpen je graag verder