21-03-2013  Kennisdistributiecentrum (KDC) Logistiek Noordoost Nederland organiseert op 11 april een ontbijtbijeenkomst over Training Within Industry (TWI). Dit is een trainingsmethode om medewerkers volgens de geldende procedures te laten werken.

‘Lean’-projecten

De kracht van TWI wordt gevonden in het feit dat bedrijven een vaste kern van medewerkers hebben en bij wisselende vragen steeds vaker en meer moeten worden opgeleid. Daardoor beklijven de resultaten van ‘lean’-projecten op de vloer niet meer. Bedrijven zullen dus hun nieuwe medewerkers steeds vaker en efficiënter moeten opleiden om volgens de geldende procedures te kunnen werken. 

Aanpak en effecten

Deelnemers aan de ontbijtbijeenkomst krijgen inzicht in de aanpak en effecten van TWI. Organisaties als Mc Donalds, Lego en C1000 hebben ervaring met de werkwijze van TWI. Silvan Wijnja, senior Training Consultant bij McDonald’s Nederland en Gé Keurentjes, programmamanager Lean bij C1000, vertellen over de praktijk. Deelnemers kunnen daarna discussieren en knelpunten bespreken die zij ondervinden in hun processen.

Meer informatie en aanmelden

Deelname is gratis. Locatie: Windesheim, Gebouw H1.03, Campus 2-6, 8017 CA Zwolle. Belangstellenden kunnen voor 2 april laten weten of en met hoeveel personen zij komen door een e-mail te sturen naar Dirry de Groot, d.de.groot@windesheim.nl. Voor meer informatie: Jan Stegeman, e-mail: jg.stegeman@windesheim.nl, telefoon 088 4699 865.