29-3-2012  Met de komst van de nieuwe website biedt Jong Logistiek Nederland (JLN) werkgevers kosteloos de mogelijkheid tot het plaatsen van stageopdrachten en vacatures. Hiermee sluit de vereniging van jonge professionals aan bij de wens van haar leden en komt zij tegemoet aan de vraag vanuit het bedrijfsleven om op een eenvoudige wijze in contact te komen met hoog opgeleide studenten en starters in de logistiek.

Uit de praktijk verneemt JLN dat werkgevers moeite hebben om de juiste studerende of startende professionals te vinden. Ook uit het adviesrapport van het Topteam Logistiek en de Human Capital Agenda Logistiek blijkt dat er een tekort dreigt te ontstaan aan logistieke professionals. Bovendien ziet JLN bij haar leden dat het niet eenvoudig is om de juiste stage-, afstudeeropdracht of eerste baan te vinden.

Criteria

Op de pagina ‘vacatures’ van de website kunnen werkgevers kosteloos gebruik maken van de mogelijkheid om stage- en afstudeeropdrachten te plaatsen, en vacatures voor starters. Deze opdrachten en vacatures moeten aansluiten bij het profiel van de leden van JLN: logistiek georiënteerde studenten en afgestudeerden op HBO- of WO-niveau.