Bedrijven uit de regio worden uitgenodigd deel te nemen

Leestijd: 2 minuten

19-05-2020   Op maandag 8 juni van 16 uur tot 17 uur vindt het digitaletafelgesprek plaats van het programma Beter Bereikbaar Gouwe. Dit zal gaan over de bereikbaarheid en de leefbaarheid in het gebied rondom de Gouwe, tussen Alphen aan den Rijn en Gouda. De provincie Zuid-Holland en een aantal gemeenten nodigen bedrijven van harte uit om mee te denken en deel te nemen aan dit gesprek.

Om de leefbaarheid en de bereikbaarheid van dit gebied te verbeteren is het programma Beter Bereikbaar Gouwe opgesteld. Eind vorig jaar zijn 77 ideeën van bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden binnengekomen. Daaruit hebben de bestuurders van Beter Bereikbaar Gouwe 14 nieuwe ideeën geselecteerd voor wegen, vaarroutes en fietspaden.

Digitale tafel

Deze ideeën worden gepresenteerd bij het digitaletafelgesprek. Bedrijven uit de regio kunnen deelnemen aan dit gesprek. Aanmelden kan via deze webpagina. Aangeraden wordt om het gesprek voor te bereiden door de factsheet, het overzicht van alle reacties en de meestgestelde vragen en antwoorden te lezen. Deze en meer informatie over het programma vind je op de website van het project.

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder