Ook in 2022 weer een korting op de premie

Leestijd: 1 minuut

Inmiddels biedt evofenedex verzekeringen al meer dan 8 jaar de mogelijkheid voor leden om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering. Door de inkoopkracht van 15.000 leden zijn wij in staat om kortingen en aanvullende voordelen te realiseren bij diverse samenwerkingspartners. Bij deze bedrijven hebben we een collectieve korting op de zorgverzekeringen geregeld. Zo willen we het ook voor kleinere bedrijven mogelijk maken hun werknemers een collectiviteitskorting te geven voor een goedkopere zorgverzekering. Jaarlijks maken duizenden werknemers van onze leden gebruik van dit aanbod. 

Zorgvergelijker

Wat wordt de hoogte van je eigen risico? En is het voor jou verstandig om te kiezen voor extra dekking? Past je huidige zorgverzekering nog wel bij jouw situatie voor komend jaar? Met onze Zorgvergelijker kunnen bezoekers zelf eenvoudig en snel de verschillende zorgverzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken en direct online afsluiten. Ook medewerkers kunnen de vergelijkingswebsite zelfstandig raadplegen.

Verzekeren via evofenedex

Naast deze zorgverzekering biedt evofenedex verzekeringen een breed palet aan verzekeringen om de risico's binnen jouw bedrijf af te dekken. Lees hier meer over onze aantrekkelijke voorwaarden en lage premies.

Onze opleidingsadviseur Gabriëlla
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Gabriëlla en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder