Tips en handvatten voor belangrijkste HR-uitdagingen

In vijf afleveringen bespreken we trends en geven we tips en adviezen

25-10-2021  Hoe ga je op een duurzame manier om met de aanhoudende personeelstekorten? Hoe zorg je voor betrokken en bevlogen medewerkers? En hoe word je als bedrijf flexibel en wendbaar? Allemaal uitdagingen die je als directeur, logistiek of HR-professional het hoofd moet bieden. Maar hoe doe je dat? Daar gaan we het in de nieuwe podcastserie Mens&werk over hebben.

In deze serie gaat onze host Mischa German op zoek naar de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de impact hiervan op handels- en productiebedrijven. Dit doet hij samen met Guido Heezen, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, en Manue Azoulay, beleidsadviseur Human Capital bij evofenedex. In iedere aflevering geven ze ook praktische tips en handvatten om de belangrijkste HR-uitdagingen en vraagstukken aan te pakken.


De volgende onderwerpen komen aan bod:

Beluister de afleveringen via Spotify, Apple Podcasts of Soundcloud.

De Mens&werk podcast is een samenwerking tussen evofenedex en Effectory, Europees marktleider in ‘Employee Listening’.

Meer tips en handvatten?

Kom naar Mens&werk in de logistiek op 11 november in Zoetermeer

In één ochtend ben je helemaal up-to-date met trends, tips en to do's om jouw personeelsbeleid toekomstbestendig te maken. Je krijgt tips en goede praktijkvoorbeelden waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Ook publiceren we de resultaten van ons HR-trendonderzoek 2021 en kom je in contact met vakgenoten op logistiek en HR-gebied.

Marinke
Contact

Vragen over strategisch personeelsbeleid?

Marinke en de andere juristen helpen je graag verder