Tips en handvatten voor belangrijkste HR-uitdagingen

In vijf afleveringen bespreken we trends en geven we tips en adviezen

Hoe ga je op een duurzame manier om met de aanhoudende personeelstekorten? Hoe zorg je voor betrokken en bevlogen medewerkers? En hoe word je als bedrijf flexibel en wendbaar? Allemaal uitdagingen die je als directeur, logistiek of HR-professional het hoofd moet bieden. Maar hoe doe je dat? Daar gaan we het in de nieuwe podcastserie Mens&werk over hebben.

In deze serie gaat onze host Mischa German op zoek naar de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de impact hiervan op handels- en productiebedrijven. Dit doet hij samen met Guido Heezen, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, en Manue Azoulay, beleidsadviseur Human Capital bij evofenedex. In iedere aflevering geven ze ook praktische tips en handvatten om de belangrijkste HR-uitdagingen en vraagstukken aan te pakken.


De volgende onderwerpen komen aan bod:

Beluister de afleveringen via Spotify, Apple Podcasts of Soundcloud.

De Mens&werk podcast is een samenwerking tussen evofenedex en Effectory, Europees marktleider in ‘Employee Listening’.

Mens&werk in de logistiek

Trends, tips en tools voor een succesvolle toekomst

In de afgelopen periode stonden er talloze activiteiten op de agenda rondom het vinden, binden en boeien van medewerkers. Op deze pagina vind je een overzicht met onder meer: onderzoeksrapport over HRM-trends, best gelezen artikelen, podcastserie, videoreeks en evenementen.

Marinke
Contact

Vragen over strategisch personeelsbeleid?

Marinke en de andere juristen helpen je graag verder