26-01-2017  Bij het evofenedex-regiodebat in Oostzaan kruisen onder anderen Kees Verhoeven (D66), Agnes Mulder (CDA), Mahir Alkaya (SP), Huib van Essen (GL) en Barbara Visser (VVD) de degens over logistiek en export.

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen kunnen leden van evofenedex hindernissen én kansen in logistiek en export meegeven aan de beslissers van morgen: kandidaat-Kamerleden uit hun regio. De eerste bijeenkomst is op vrijdag 3 februari in het Van der Valk-hotel in Oostzaan.

Aanmelden

Infrastructuur

De kandidaat-Kamerleden debatteren over thema's die het werk van evofenedex-leden raken, zoals investeringen in infrastructuur of de gevolgen van de Brexit. “Vinden de politici bijvoorbeeld dat meer asfalt files vermindert? Wij horen graag van hen én van onze leden wat hun ervaringen zijn”, aldus debatleider Raymond Mens van evofenedex.

Schiphol

“Voor ondernemers in deze regio is het ook belangrijk dat Schiphol ruim baan krijgt om meer vracht te kunnen vervoeren”, vervolgt hij. “Of denk aan gezond en veilig werken in het magazijn; begint dat bij jezelf, of bij regeltjes de overheid? Daar zal het evofenedex-regiodebat in Oostzaan over gaan.”

Nog 3 bijeenkomsten

Na het eerste regiodebat in Oostzaan volgen er nog drie bijeenkomsten elders in Nederland, waaronder in Veldhoven (10 februari), Zwolle (17 februari) en Ridderkerk (24 februari). Leden van evofenedex kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomsten.

Meer informatie