Laatste sprekers voor Mens&werk in de logistiek bekendgemaakt

Leestijd 1 minuut

09-10-2020  Met het toevoegen van de laatste sprekers is het programma voor het arbeidsmarktevenement Mens&werk in de logistiek definitief rond. Het evenement, georganiseerd door evofenedex in samenwerking met ABN Amro, wordt op 29 oktober online gehouden. Daarnaast start er een podcastserie om vooruit te blikken op het evenement.

Zo zijn onder meer Rineke van Dorp, HR-manager van Stella Fietsen en Ester Leibbrand, Strategisch adviseur loopbaanontwikkeling bij Sam& toegevoegd aan het programma. Van Dorp maakt met Stella een enorme groei door en zij vertelt over hoe ze omging met die groei in relatie tot het aannemen en behouden van personeel. Leibbrand geeft in haar masterclass inzicht en handvatten over hoe je met je medewerker praktisch aan de slag kan als het gaat om ontwikkelen, binden en boeien.

Eerder al werd bekend dat arbeidsmarktdeskundige Ben Rogmans de keynote van het evenement gaat verzorgen. Daarbij zal hij onder meer ingaan op de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in relatie tot de komst van het coronavirus. Daarnaast presenteren evofenedex en ABN Amro op Mens&werk de resultaten van hun onderzoek naar de impact van de veranderende arbeidsmarkt op het personeelsbeleid van handels- en productiebedrijven.

Podcastserie van start

De komende weken verschijnen er op de site van evofenedex diverse podcasts en verhalen waarbij vooruit wordt geblikt op het evenement. De eerste podcast is inmiddels online en gaat over het nut van een goede personeelsstrategie. Een overzicht van alle podcast die verschijnen is te vinden op deze site.

Mens&werk vindt op 29 oktober online plaats en inschrijven is nog mogelijk. In totaal duurt het programma 2,5 uur en is gratis.

Marinke
Contact

Vragen over de arbeidsmarkt?

Marinke en de andere juristen helpen je graag verder