Rob de Wijk gaat in op belang van duurzaamheid en innovatie

Leestijd 2 minuten

4-3-2021  Op dinsdag 23 maart 2021 presenteert evofenedex de resultaten van het jaarlijkse onderzoek Trends in Export 2021. In een online bijeenkomst praten we je graag bij over de trends, knelpunten en verwachtingen van de Nederlandse export. Ook geven experts duiding aan de uitkomsten van het onderzoek en spreken ze met elkaar over het thema Duurzaamheid & Innovatie.

Het rapport geeft voor de 22ste keer inzicht in de trends, ontwikkelingen en verwachtingen van de Nederlandse exporteurs. De basis is een onderzoek onder ruim 4000 Nederlandse exporteurs, waarvan de resultaten worden gepresenteerd tijdens het evenement Trends in Export 2021.

De deelnemers worden ieder jaar specifiek gevraagd naar hun groeiverwachting voor het komende jaar. Daarbij blijkt keer op keer dat de ‘voorspellingen’ die de exporteurs doen, zo goed uitkomen dat het onderzoek steeds meer gezien wordt als een betrouwbare barometer voor het Nederlandse exportklimaat.

Sprekers
Voor de exportmanagers die Trends in Export in 2019 in de Johan Cruijff ArenA bezochten, is de dagvoorzitter een bekende: Rutger Mollee. Hij zal wederom de gesprekken begeleiden. In een professionele studio gaat hij live in gesprek met 3 experts: Rob de Wijk (directeur The Hague Centre for Strategic Studies), Tom Kaars Sijpesteijn (directeur Atradius) en Bart Jan Koopman (directeur evofenedex). Zij geven hun visie op de trends en ontwikkelingen van de Nederlandse export. Tot slot zal Jan Lammers, sportief directeur van de Grand Prix van Zandvoort, ingaan op het belang van duurzaamheid en innovatie bij de Formule 1.

Programma

  • Trends vanuit het onderzoek
  • Thema: Duurzaamheid & Innovatie
  • Interview met Jan Lammers

Omdat het gesprek live plaatsvindt, kun je ook vragen stellen aan onze experts. Na afloop van het webinar krijgen alle deelnemers het rapport Trends in Export direct toegestuurd. Een extra reden om je nu aan te melden voor dit webinar. Trends in Export is een gezamenlijk initiatief van Atradius en evofenedex, en mede mogelijk gemaakt door NLinBusiness.

Meld je direct gratis aan voor dit webinar.
 

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder