Sneller aanleggen A8-A9-verbinding zou goed zijn voor leefbaarheid en doorstroming

Leestijd 1 minuut

18-05-2020  De provincie Noord-Holland is een onderzoek gestart naar de leefbaarheid voor omwonenden van de N203 bij Krommenie. Gedeputeerde Staten van Noord-Holland willen iets doen om de leefbaarheid langs deze drukke weg te verbeteren. evofenedex staat positief tegenover het verbeteren van de leefbaarheid langs de N203, maar het sneller aanleggen van de A8-A9-verbinding is volgens ons de oplossing van het verbeteren van de leefbaarheid, maar ook voor het verbeteren van de doorstroming in de gehele regio.

Verbinding A8-A9

De N203 bij Krommenie is voor veel bevoorradend verkeer de dagelijkse route tussen de A8 en de A9. Om het verkeer een andere route aan te bieden en de doorstroming te verbeteren, doet de provincie Noord-Holland, samen met de regio en het rijk, onderzoek naar de aanleg van een verbinding A8-A9. Omdat de huidige plannen een lang traject kennen onderzoekt de provincie door middel van een online onderzoek welke maatregelen de leefbaarheid in en rond Krommenie de komende jaren kunnen verbeteren.

Online onderzoek

Meer informatie over het online onderzoek naar het verbeteren van de leefbaarheid langs de N203 bij Krommenie staat op de speciaal ingerichte website: www.noord-holland.nl/leefbaarheidsonderzoekN203.

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder