20 vragen waarvan het antwoord je versteld doet staan

Test jouw kennis en die van je collega’s.

17-07-2020 Wat kost een liter diesel op dit moment? Veel bedrijven hebben niet scherp op het netvlies dat brandstof ongeveer 18 procent van de totale kosten van het vervoer van goederen is. Ons recente duurzaamheidsonderzoek wijst ook uit dat 41 procent van de bedrijven zich nog niet realiseert dat zij in de nabije toekomst hun registratie van de CO2-uitstoot op orde moeten hebben. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de brandstofwereld.

Doe de quiz

Zo zijn er in de brandstofmarkt de afgelopen jaren diverse veranderingen en innovaties geweest. Zoals de opkomst van elektrisch tanken en CNG. Maar op dit moment is diesel de meest gebruikte brandstof voor wegtransport. Wat denk jij te weten van brandstof? Test je kennis met onze quiz en krijg meteen nieuwe inzichten. Onder de deelnemers worden ook 20 exemplaren van ons boek " Alles over de tachograaf " verloot. 

tachograaf

 

CO2-uitstoot

En wil je aan de slag gaan met de registratie van je CO2-uitstoot? Wij hebben een handige tool voor je. Lees hier meer over BigMile.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder